Arama
Arama Sonuçları
"Çatalzeytin’i huzurun başkenti yapacağız"
Yenibeyler Köyü Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Eski Günler Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.
Kastamonulular da Saraçhane’deydi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı Yüksel Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret davasında siyasi yasak ve hapis cezası kararı çıkmasının ardından başlatılan “Demokrasi Nöbeti”ni Kastamonulular tuttu.
"Şimdi sesimizi ve sözümüzü yükseltme zamanı"
Kastamonu Kadın Derneği (KAST-KADER) Başkanı Emine Çelik tarafından Kastamonu iş dünyasının kadınları ile İstanbul Beşiktaş Yıldız Parkı Malta Köşk’te buluşma gerçekleştirdi. KAST-KADER Başkanı Emine Çelik yaptığı yazılı açıklamasında, “Çok sayıda Kastamonu iş dünyasının kadınları ile güzel bir buluşmayı gerçekleştirdik. Fikir birliği, gönül birliği, memleket sevdası, bizi ortak paydada buluşturdu. Güzel kararlar muhteşem projeler ile günün sonuna geldik. İyi ki varlar ,iyi ki varız. Bizler tarihine kahramanlık hikâyesi yazdırmış Kastamonu kadınlarıyız. Şimdi sesimizi de sözümüzde yükseltme zamanı" ifadelerine yer verdi.
İBB’den 300 öğrenciye kırtasiye yardımı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hayata geçirilen “Alan El ile Veren El Buluşmaları Projesi” kapsamında Kastamonu merkez, Devrekâni, Ağlı ve Araç’ta 1. sınıf öğrencisi 300 öğrenciye kırtasiye malzemesi ve okul çantası desteğinde bulundu.
KAST-KADER ‘alan el ile veren eli’ buluşturuyor
İstanbul’da faaliyet gösteren ve ilk kadın hemşeri derneği olan Kastamonu Kadın Derneği (KAST-KADER), ‘alan el ile veren eli’ buluşturmaya devam ediyor.
Küreliler, Bayrampaşa'da buluştu
Küre Dernekler Federasyonu tarafından Bayrampaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı İstanbul’daki Küre Dernekleri temsilcilerinin ve yoğun protokolün katılımı ile gerçekleşti.
“Bir fikriniz varsa ve o fikre inanıyorsanız asla vazgeçmeyin”
ZİRVEDEKİ TOPUK SESLERİ PROGRAMINDA KONUŞAN KAST-KADER GENEL BAŞKANI” EMİNE ÇELİK; “Bir fikriniz varsa ve o fikre inanıyorsanız asla vazgeçmeyin”